«

»

Mar 23

Hodim, da pomagam 2015

Kdaj in kje: Dogodek je bil 20 junija 2015, Pod Jenkovo lipo, Cerklje na Gorenjskem

Namen: Sredstva smo namenili OŠ Helene Puhar za pomoč socialno ogroženim otrokom pri udeležbi šole v naravi

Planinska pot 12015-05-16 12.40.33

 

 

Datum: Sobota, 20. junij 2015 ob 9 uri.

Lokacija: Start in cilj: Pod Jenkovo lipo, Dvorje pri Cerkljah na Gorenjskem

Tekmovalni pohod: Tekmovanje trojk, hribovita pot, približno 10 km (startnina 30 evrov za trojko)

Rekreativni pohod: Ravninska pot, približno 7 km ali zelo kratka družinska pot (brezplačno). (Načrt pohoda) 

Otroški pohod: Iskanje zaklada pri gradu Strmol (brezplačno).

Dobrodelno druženje: Po pohodu bo družabno srečanje z malico, družabnimi igrami, srečolovom. Nekaj dobitkov je na fotografiji. Za omeniti je še kape z lastnoročnimi podpisi Tine Maze in Petra Prevca, vstopnice za adrenalinski park, poletno sankanje, družinska vstopnica v wellness, Blejske rezine za vso družino, kozmetiko Dolca Gabanna…

IGRE: 

Metanje podkev: Tekmovalci mečejo podkve z namenom, da podkev objame palico. Na koncu tekmovanja zmaga tisti, ki je največkrat s podkvijo zadel cilj. Tekmovalec lahko vrže toliko podkev, kot želi. Cena vsake podkve je 1E.

Ruleta: tekmovalec za 2E dobi 5 teniških žogic, ki jih vrže v igralno napravo. V napravi se žogice razvrstijo v  polja s številkami. Tekmovalci z največ doseženimi številkamo dobijo nagrade. Če so tekmovalci izenačeni, o vrstnem redu odloči drugi met.

Licitacija: licitirali bomo dres s podpisi naše skakalne reprezentance, smuči Elan Amphibio 14, zaboj piva, družinsko vstopnico v adrenalinski park, ….

Srečolov: srečke po 5E, vsaka zadane

Organizirali bomo tečaj prve pomoči, merili krvni tlak, pljučno funkcijo in delali teste alergije. Na voljo so igrala za otroke, teniško igrišče in odbojka.

Pridružili se nam bodo: Teja Gregorin, Robi Kranjec.

Namen: Zbrana sredstva bomo med drugim namenili otrokom s posebnimi potrebami (OŠ Helena Puhar) iz socialno ogroženih družin (več).

Prijave za tekmovalni pohod: na elektronski naslov: info@lions-brnik.si s pomočjo ročne prijavnicePrijava možna tudi na startu.